Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

                                                                                                

 

Jsme stabilní společnost působící na trhu realit již od roku 2012.

Vzhledem ktomu, že veškerou smluvní dokumtaci pro nás zpracovává Advokátní kancelář JUDr. Davida Petriláka pro oblast Karlovarska, BKS Advokáti s.r.o. pro oblast Liberecka a a Prahy, včetně jejího okolí. Právní servis zahrnuje mimo jiné advokátní úschovu kupní ceny, je náš servis naprosto bezpečný a nepředstavuje pro Vás žádné riziko!!

Vždy pracujeme ve prospěch prodávajícího, který je naším smluvním partnerem, přesto však naprosto férově ke kupujícímu. To nám i Vám zaručuje nezávislý advokátní servis, který je maximálně vyvážený pro zúčastněné.

Naše nemovitosti jsou prezentovány na většině realitních portálů a to včetně placených, dále na sociálních sítích a místních tiskovinách.

Samozřejmostí v případě vhodnosti používáme prezentace formou videoprohlídek, virtuálních prohlídek, dokumentaci dronem, 3D scan, či plán nemovitostí.

Našim makléřům důvěřujeme, proto se vždy dovoláte přímo jim a nikoli na anonymní caal centrum.

Svěřte prodej své nemovitosti profesionálům a šetřete svůj čas i peníze. Vždy prodáváme za nejvyšší možnou cenu a výše provize je jasně stanovená předem a to i v případě, že prodáme za víc, než požadujete.

 

 

Dušan Mudrý, vedoucí kanceláře

774730518

mudry@trchodov.cz

 

 

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?