Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

reference FACEBOOK

Protože na naše stránky nemohou klienti osobně vpisovat reference, uvádíme takové, které jsou podložené jimi samotnými na našich FACEBOOKOVÝCH stránkách, případně v mailové komunikaci.

 
16. 5. 2022
Vstřícný, rychlý a profesionální přístup. Férové a transparentní jednání s oběma stranami obchodu. Nic nezatajují, kupní smlouva vypracována přes právníka a téměř bez připomínek. Právní servis také naprosto v pořádku. Od podpisu rezervační smlouvy jsme zhruba za 5 týdnů přebírali klíče. Děkuji za takový přístup a jednání.
 
2. 12. 2022 
 
Chtěla bych vřele doporučit makléřku Lenku Weiss,za skvělý, citlivý a hlavně profesionální přístup.Jsem jí opravdu vděčná, jelikož při prodeji bytu nás průběžně o všem informovala a hlavně jsme se nemuseli o nic starat.Všechno zařídila.Opravdu díky.
 

 

 
Edita Hrbackova

4. listopadu 2021

Chtěla bych tímto poděkovat realitní kanceláři TOP REALITY s.r.o. za perfektní servis a přístup při koupi mého nového bytu. Vše proběhlo v naprostém pořádku, transparentně a ze strany kanceláře velmi vstřícně. Navíc když jsem se zmínila, jak jsem byla okradena jinou realitní kanceláří, resp makléřem jiné RK, přes kterou jsem prodávala svůj dům, pan Mudrý a jeho kolegyně mi velmi ochotně pomohli a díky jejich pomoci se mi podařilo z nepoctivého makléře dostat zpět většinu prostředků o které jsem byla připravena a to ve výši 120.000,-Kč. Tuto realitní kancelář mohu upřímně doporučit, jejich práce je velice profesionální a hlavně s lidským přístupem. Edita Hrbáčková
 
 
Daniel Pouska

2. listopadu 2021

Služby na profesionální úrovni. Maximální spokojenost. Nemám vůbec nic, co bych vytknul. Určitě mohu za sebe doporučit. Nemusel jsem se při koupi bytu vůbec o nic starat, vše vyřídili za mě a tam kde jsem musel řešit osobně, tak mi byli ochotně dispozici. Konkrétně jsem využil služeb p.Weiss - profesionál na svém místě.
 

Pavel Rech  doporučuje TOP Reality, s.r.o.

21. 10. 2022 · 
 
Tímto moc děkujeme paní Vojtáškové za naprosto perfektně a profesionálně odvedenou práci👌
 

 

15.10.2021
Doporučuji vše,maximální spokojenost,ochota a velice mile jednání a profesionalita.
 
 
 
6.10.2021
Dobrá spolupráce, ochota, vyřídí vše, co jde :-)
 
 
Dominika Novotná - pro Blanka Šťastná
Realitni maklerku jsem vybirala dlouho, prestoze se mi ozyvaly spousty makleru. Na zaklade vyse provize a vystupovani jsem si vybrala ji a byli jsme moc spokojeni. Doposud nase nejlepsi zkusenost s realitni kancelari. Pracovala velmi rychle a o kazdem kroku nas okamzite informovala. Dokonce i kdyz jsme v prubehu prodeje byli v zahranici, vse bylo pripraveno a umozneno dokoncit na dalku. Pokud bych mela v oblasti nekdy nakupovat nebo prodavat, je jasne, na koho se obratim.
6. října 2021
 
Latirka

31. července 2021

Moc krát děkuji p.Weiss za neskutečnou ochotu,vstřicnost,celkové chováni a profesionalni jednáni při koupi bytů.Časové vždy se přispůsobila,vyborna spoluprace,nemusite se o nic starat,vše vyřešila a perfektně to zvladla.Doporučuji a velky dík.
 
 
Vladimir Sachl

3. května 2021

Děkujeme Top REALITY při prodeji nemovitosti můžeme všem vřele doporučit, vstřícné, profesionální a korektní jednání. Velké poděkování paní Kamile Vojtáškové, která nám byla velice nápomocná a dělala pro nás maximum, protože prodej byl s určitými problémy a jsme poměrně zdaleka. Ještě jednou moc děkujeme a TOP REALITY všem vřele doporučujeme.
 
Vlaďka
„Děkuji TOP REALITY, konkrétně panu Mudrému, za vstřícnost a korektní jednání při zprostředkování prodeje nemovitosti. Mohu jen doporučit. V KV kraji nejlepší možná volba RK. Přeji hodně úspěchů v další činnosti.”
3. 5. 2021
 
Vladimir Sachl
„Děkujeme Top REALITY při prodeji nemovitosti můžeme všem vřele doporučit, vstřícné, profesionální a korektní jednání. Velké poděkování paní Kamile Vojtáškové, která nám byla velice nápomocná a dělala pro nás maximum, protože prodej byl s určitými problémy a jsme poměrně zdaleka. Ještě jednou moc děkujeme a TOP REALITY všem vřele doporučujeme.”
3. 5. 2021
 
Petr a Lenka Šmídovi napsal/a: “TOP REALITY určitě rádi doporučíme lidem v našem okolí. Pan Mudrý je profesionál a velice dobře se s ním spolupracovalo i komunikovalo. Vše zjistil, zařídil, vysvětlil a jednal narovinu. Prodej bytu 3+1 v panelovém domě v Sokolově proběhl bez komplikací. Vždy jsme měli včas veškeré informace a to, na čem jsme se domluvili, vždy platilo. A tímto ještě jednou děkujeme za skvělou spolupráci při prodeji našeho bytu.”

22. dubna 

 

Kvetoslav Smutny napsal/a:
“Prodej nemovitosti přes TOP Reality mohu s klidem doporučit. Perfektní jednání a beztarostný prodej rodinného domu.”

2. března 

 

Jana Čvartinska napsal/a: “Top Reality mohu jen vřele doporučit. Prodej domu i v této době proběhl hladce a rychle. Paní Tripalová nám se vším pomáhala. Vždy nás o všem informovala , vysvětlila. Není co vytknout. Když by bylo potřeba, určitě bych se opět obrátila na tuto realitní kancelář.”

19. února 

 

Alena Linhartová napsal/a: “RK TOP REALITY vřele doporučuji! Pan Mudrý je profesionál s lidským přístupem. Nemovitost jsme i v této složité době měli velmi rychle prodanou, taktéž veškeré náležitosti byly velmi rychle vyřízeny. A vždy jsem měla přesné informace co se zrovna děje. Za sebe rozhodně doporučuji a ještě jednou děkuji!”

15. února 

 

Radek Zalud napsal/a: “Mohu opravdu vřele doporučit. Příjemní lidé s ochotou a profesionálním přístupem. Vše precizně vyřídili, připravili podklady, právně zajistili a to vše ve spokojenost prodávajícího i kupujícího. Prostě lidé na svém místě. A tímto ještě jednou děkuji za skvělou spolupráci při prodeji bytu.

” 27. listopadu 

 

RK můžeme s přítelem jenom doporučit a to především makléřku paní Vojtáškovou s jejím profesionálním přístupem. Ochota byla na prvním místě. Vše nám důkladně vysvětlila, se vším vždy poradila. Žádné dlouhé čekání na smlouvy apod. A hlavně vždy s úsměvem na tváři.☺️ Naprostá spokojenost. Mockrát děkujeme😊

Skvělý profesionální přístup. 👌

Před nedávnem jsme kupovali byt a můžeme jen doporučit skvělí přístup vše nám vysvětlili a se vším nám pomohli vyřídit moc milí přístup děkujeme paní Vojtašková

 

Jovod napsal/a:

“Josef Vodička - pan Mudrý je skutečný profesionál, náš RD prodal bez problémů, vše ochotně vysvětlil, poradil, zajistil, nic nezatajil. Jeho přístup hodnotím na výbornou a skutečně můžu RK TOP REALITY vřele doporučit. Ještě jednou díky.”

20. října 

 

 

doporučuje

Kupovali jsme pozemek v Liberci a mohu jednoznačně doporučit. Oceňuji profesionalitu, vstřícnost a dodržení všech dohod a smluv. 👍

 

Anna Tylová

Chtěla bych poděkovat p. Mudrému za prodej bytu Švabinského 1790 v Sokolově. Prodej proběh lnad očekávání rychle, bez zbytečného prodlužování.Stejné bylo i jednání p. Mudrého - solidní,přímé a věcné,což se velmi ocenila,protože mám trvalý pobyt v Klatovech. Vzhledem k tomu,že jsem v minulosti prodávala dům a následně kupovala byt ,vím o čem píši.Ještě jednou děkuji.Tylová A

 

 
27. 7. 2020
Pozitivní: Profesionalita
Vše v naprostém pořádku. Výborná spolupráce, služby společnosti RK vřele doporučuji!
 
 

 

Mám zkušenost s koupí i prodejem nemovitosti a mohu jen DOPORUČIT. Výborná komunikace, kompletní servis i ten který není ve smlouvě. Naprostá spokojenost a kvalita.

 

25. 6. 2020

Drahomír Holoubek napsal/a: “Zkušenosti z prodeje nemovitosti u této RK: Tato RK prostě nemá chybu. Vynikající, profesionální a osobní přístup, Jednání na rovinu, nic nezamlčuje, k ničemu vás nenutí, žádné nesmyslné a skryté závazky. Vždy víte přesně co a jak běží a co se děje s vaší nemovitostí. Okamžitá reakce na vaše dotazy a informace. Můj složitý případ proběhl rychle a naprosto korektně. Zde prostě nemusíte mít žádné obavy. Konečně RK, které jde především o spokojenost lidí. Jedině doporučuji. A RK tímto děkuji.” 

 

3.6.2020

Chtěla bych poděkovat panu Mudrému za velmi solidní a profesionální jednání. Se službami této realitní kanceláře jsem byla velmi spokojena. P. Haranzová

 

18.5. 2020

Tomáš Stöhr napsal/a: “Tuto realitní kancelář mohu jen doporučit, veškeré jednání s panem Mudrým bylo korektní, profesionální, pokud jsem potřeboval poradit, vše mi vysvětlil, prostě hodnotím na výbornou!”

 

Úžasný přístup, perfektně poradí a vše za vás vyřídí. Za vše moc děkujeme.

 

RK vřele doporučuji. Vše proběhlo, tak jak má. Přístup paní Vojtáškové po všech stránkách skvělý. Za mě velká spokojenost. Děkuji 👌👏. Lenka Hájková

 

Za nás maximální spokojenost. Prodej proběhl do tří týdnů, vstřícné a rychlé jednání. Smlouvy a veškeré formality byly bleskově vyřízeny. Můžeme jen doporučit. Moc děkujeme za zprostředkování prodeje. Bínovi

 

Bukver: “Realitní kancelář TOP REALITY hodnotím na výbornou. RK poskytuje kompletní servis od začátku do konce. Vše probíhalo naprosto korektně a bez zbytečných průtahů, jedním slovem PROFESIONÁLNĚ.”

Věra Bukáčková

 

Já mohu jen vřele doporučit tuto RK a velice děkovat.Byt jsme měli prodaný za týden ☺️ vše proběhlo velice rychle ,bezproblémově👌 a nemuseli jsme se vůbec o nic starat.Perfektní informovanost a vůbec žádný nátlak.Zde na Liberecku jen doporučuji 👍 a ještě jednou moc děkuji Dušan Mudrý a Andrea Plodková jste profíci.

 

Doporučuji, jelikož vše bylo k naprosté spokojenosti. Neskutečná ochota, vstřícnost, celkové chování a jednání RM paní Vojtáškové, rychle prodaná nemovitost bez zbytečných věcí navíc, převod financí přes advokátní úschovu proběhl také velice rychle, od začátku žádný nátlak ze strany RK. Veškerá informovanost o každém kroku a průběhu prodeje. Vše zařídili, vyřídili, časově se nám take vždy přizpůsobili, není opravdu co vytknout a vím, ze bych příště neváhala a řešila prodej či koupi nemovitosti právě přes tuto RK. Spolehlivost a důraz na spokojenost obou stran, jak prodávajícího, tak kupujícího je opravdu velkou předností 👍

 

Vřele doporučuji Top Reality Chodov, konkrétně paní makléřku Michálkovou, pomáhala nám s koupí bytu a vše mělo hladký a bleskový průběh, s tím, že paní za nás vše vyřešila a o skoro nic jsme se starat nemusely..víc takových ochotných lidí, jako je ona.. Za nás 1* a ještě jednou touto cestou moc děkujeme. 🙂

 

Věškerá jednání ze strany RK proběhli naprosto korektně a věškeré informace podal pan Dušan Mudrý přehledně a srozumitelně. Rychlé jednání, ikdyž bylo potřeba komunikovat déle večer tak nikdy nebyl problém. Mohu jen doporučit.

 

16. 7. 2019

Moc děkuji za zprostředkování koupě zahrady . Velmi milí a vstřícný přístup Paní Kamily Vojtáškové. . Byla jsem s ní velice spokojena, mohu jen doporučit .

Jana Nedvědová

 

26. 5. 2019

Rád bych tímto poděkoval p.Michalkové za prodej bytu během 1 měsíce. Skvělé jednání,ochotná,milá a hlavně vždy v čas žádné čekání.Potřebujete,li makléře doporučuji p.Michalkovou budete spokojeni moc děkuji p.Stiburek.

 

Naprostá spokojenost s paní Vojtáškovou. Ještě jednou moc děkuji za spolupráci. 🙂

 

Moc děkuji za zprostředkování prodeje mého domu. Hlavně děkuji paní Vojtáškové za příjemné jednání , ochotu a snahu. Tuto realitku mohu jen a jen doporučit po špatné zkušenosti s jinou nejmenovanou realitkou jsem byla nedůvěřivá proto ještě jednou chci poděkovat a hlavně již zmiňované paní Vojtáškové

 

Více jak rok jsem marně prodával byt. Známá mi doporučila p. Mudrého z TOP REALITY a vše nabralo správný směr. Do týdne jsem měl zájemce,do dvou týdný rezervační smlouvu,a pak jen formality s úvěrem,katastrem atd. a po dvou měsících hotovost za prodej na kontě.Co dodat: spokojenost z mé strany,výborná komunikace,vstřícnost,profesionální přístup,erudovanost....Doporučuji všem. Za mne 10 z deseti. Pavel K. Sokolov

 

15. 4. 2019

Ráda bych touto cestou poděkovala TOP REALITY CHODOV, s.r.o. zvlášť jmenovitě paní Kamile Vojtáškové, za velmi vstřícné a maximálně profesionální jednání, se kterým se bohužel klient v dnešní době jen tak nesetká. Prodávala jsem přes tuto realitku nemovitost a byla jsem nadmíru spokojena s jejím chováním a příjemným vystupováním. Funguje tak, jak si určí klient ,ne jak se to hodí jí,vše vám v klidu vysvětlí a hlavně na vás nevyvíjí žádné nátlaky. Vím,že toto by mělo být samozřejmostí,ale mohu posoudit a porovnat s jinými realitkami- není tomu tak.Tuto realitku mohu jen doporučit,sama ji opět využiji, bude-li potřeba.

Děkuji Rákosníková Ilona.

 

Doporučuji realitní kancelář Top Reality a zejména paní makléřku Lenku Michálkovou. V minulosti jsem měla velmi negativní zkušenost s jinou realitní kanceláří a tak jsem si vybrala paní makléřku na doporučení od mé kamarádky. Paní Michálková je velmi sympatická s příjemným a nenuceným vystupováním. Pomohla nám nacenit náš byt, protože nemáme přehled o aktuálních cenách nemovitostí. Vysvětlila mi celý proces prodeje, byt nafotila a po celou dobu jak prohlídek (které prováděla v době její dovolené kolegyně), tak v případě zájemců, mi byla k dispozici kdykoliv jsem potřebovala poradit, nebo se na něco zeptat. Do podrobna se mnou probrala všechny dokumenty, smlouvy, odpověděla na dotazy a připomínky. V průběhu prodeje jsem nemusela udělat témeř nic, pouze nachystat byt na prohlídky. Všechny písemnosti, smlouvy, vklad na katastr, předávací protokol, odečty spotřeby a vše další, co bylo nutné oběhat, zařídila paní Michálková. O všem mne ihned informovala, nebylo v ničem žádné prodlení a prodej bytu proběhl hladce a bez jakýchkoliv problémů. Po předchozí zkušenosti jsem moc ráda, že existují realitky a makléři, kteří se nehoní pouze za provizí, ale poskytují full servis jak poradenský, tak lidský (třeba odvoz, když jsem neměla možnost se dopravit sama). Pokud někdy v budoucnu budeme potřebovat služby realitní kanceláře, tak se znovu obrátíme na paní Michálkovou. Ke všem perfektním službám jsem ještě dostala jako bonus za uzavření smlouvy s paní makléřkou mobilní telefon, co samozřejmě potěší

 

Velice děkujeme Top Reality Chodov, s.r.o., jmenovitě panu Dušanovi Mudrému, za prodej našeho pozemku. Pan Mudrý se nenechal odradit nepříjemnostmi, které díky našemu sousedovi prodej doprovázeli a vše dopadlo pro náš prospěch. Ještě jednou děkujeme za profesionální přístup a přejeme mnoho úspěchů ve Vaší další činnosti. Hrdinovi

 

Ráda bych vyjádřila velikou spokojennost s prací paní makléřky Michálkové ,která prodala můj byt během dvou měsíců. Je to velice šikovná paní:-) dokonce pracovala i v době své dovolené ,aby vše bylo rychleji u konce. Děkuji moc a všem doporučuji tuto realitní kancelář. :-) Sitková Petra

 

Rada bych též vyjádřila poděkování Lence Michalkové v létě nám během 1,5 měsíce prodala byt.Velice ochotná,milá a hlavně pro tuto práci nejspíše jako stvořená. Opravdový makléř 🤗👍 Leni ještě jednou děkujeme. Top reality a tuto makléřku mohu jen doporučit !!! 👌🏻

 

Chtěli bychom touto cestou poděkovat panu Dušanovi Mudrému, za profesionální vystupování a přístup k prodeji chaty našich rodičů. Jeho přístup byl velice vstřícný a lidský. Setkala jsem se s člověkem, který je schopen nejen zprostředkovat obchod, ale se svými zákazníky prožívá jejich radosti, ale i obavy a strachy. Pravidelně nás informoval a tak jsme věděli o celkovém dění. Ještě jednou pane Mudrý děkujeme za spolupráci a Vaší firmě přejeme více takových schopných lidí jako jste Vy. Opravdu můžeme vřele doporučit.
S pozdravem Eva Kopecká

 

Moje velké poděkování manželům Mudrým za pomoc a vynikající spolupráci při prodeji bytu a garáže .Přeji Vám hodně takových spokojených klientů a úspěšné obchodní roky :-) Vacková

 

Děkuji panu Mudrému a paní Vojtáškové za perfektní servis při prodeji bytu a za pomoc s veškerými náležitostmi s tím spojenými.

 

prodej pozemku. super pristup a profesionalita. dekuji pani Vojtaskova.

 

Profesionální přístup, vstřícnost, rychlá reakce na veškeré dotazy, smlouvy které chrání i prodávajícího i kupujícího. Jsme moc spokojení a děkujeme za spolupráci. Pan Mudrý je opravdový profi ve svém oboru. děkuji Vám a vřele doporučuji 👍

 

Dominika Jelínková napsal(a) recenzi na TOP REALITY CHODOV sroHvězdičky (5)

Musim moc poděkovat za úžasně rychlí prodej mého bytu. Největší díky patří p. Michalkové opravdu člověk na svém místě...milá, ochotná a diky ni vše šlo jak má. Mohu jedině doporučit a pokud někdy budeme ještě potřebovat určitě se zase obrátíme právě na Top Reality

 

Veronika Hartová napsal(a) recenzi na TOP REALITY CHODOV sroHvězdičky (5)

Velké poděkování za profesionální přístup paní Michálkové!! Rychlé vyřízení a pozitivní přístup. Top Reality doporučuji.

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?